Materiale til nedlasting

Her kan du laste ned og skrive ut materiell om Hodebra, som brosjyrer, logoer, merker, plakater, samtalekort, samtalemenyer og filmer.
Har du spørsmål om noe så send en e-post til hei@hodebra.no

Filmer

Hodebra | Gjør noe aktivt, sammen og meningsfylt

Det er like viktig å være sunn i toppen som i kroppen! Gjør noe hodebra for deg, hver dag! Finn tips og lær mer på hodebra.no. (målgruppe: alle)

ABC Hodebra på 20 minutter.

Dette er en introduksjon til konseptet ABC Hodebra. Tre enkle grep som fremmer mental sunnhet i hele befolkingene.
(målgruppe: alle)

Hva gjør du for å ha det Hodebra?

Studentene ved Universitetet Nord har laget Hodebra videoer til bruk for studentene. Paradis er en av dem.

Hodebra student A

Studenttilværelsen er både bra, fin, utfordrende og slitsom. Av og til er det bare leit også. Her er gode tips til hvordan du kan ha en fin hodebra- studenttilværelse gjennom å gjøre noe aktivt.

Hodebra student B

Studenttilværelsen er både bra, fin, utfordrende og slitsom. Av og til er det bare leit også. Her er gode tips til hvordan du kan ha en fin hodebra- studenttilværelse gjennom å gjøre noe sammen med andre.

Hodebra student C

Studenttilværelsen er både bra, fin, utfordrende og slitsom. Av og til er det bare leit også. Her er gode tips til hvordan du kan ha en fin hodebra- studenttilværelse gjennom å gjøre noe meningsfylt, for andre og sammen med andre.

Video Hodebra i Lier kommune

Hodebra i Lier kommune

«Gjør noe aktivt, noe sosialt og noe meningsfylt hver dag, det er veldig bra for hodet!». Temaproduksjon laget for ungdom av NRK Unormal.

Ting som gjør deg glad, NRK Unormal

«Gjør noe aktivt, noe sosialt og noe meningsfylt hver dag, det er veldig bra for hodet!». Temaproduksjon laget for ungdom av NRK Unormal.

Presentasjoner

Merker

Brosjyrer

Brosjyrer (på dansk)

Materiale til idèverksted og temamøter– for print

Logoer og brevhoder